Ръководството на ЦСКА-София ще направи всичко възможно, за да удовлетвори

...
Ръководството на ЦСКА-София ще направи всичко възможно, за да удовлетвори
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА-София: Ще осигурим най-високото в историята на футбола удовлетворяване на кредиторите

Ръководството на ЦСКА-София ще направи всичко допустимо, с цел да удовлетвори кредиторите остарялото сдружение ПФК ЦСКА АД. Това разгласи юрист Първан Първанов по време на конференцията на стадион “Българска армия” през днешния ден. Юристът разгласи, че компенсациите, които ще получат, са най-високите в историята на футбола.

“Правно видяно няма връзка сред заплащането на активите и тригодишното предписание. Дали е взето поради от УЕФА, не зная. Един от двата съществени довода да получим отвод бе, че “кредиторите няма да получат нищо”. При сегашната обстановка ЦСКА е направил всичко належащо, с цел да се удовлетворят техните желание”, разяснява Първанов.

“Искам да ви кажа, че ЦСКА ще обезпечи най-високото в историята на футбола угаждане на кредиторите, когато приказваме за банкрутирали клубове. Ако беше оздравено остарялото сдружение, хората щяха да получат по-малко. Ние обаче не можем да създадем каквото и да е, до момента в който съответният съд - в тази ситуация Върховен касационен съд, не излезе с решение и в 7-дневен период отговорностите не станат платими”, добави още юристът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР