Ръководството на ЦСКА-София ще има голяма среща в началото на

...
Ръководството на ЦСКА-София ще има голяма среща в началото на
Коментари Харесай

Предстои важна среща на “Армията” по лятната селекция

Ръководството на ЦСКА-София ще има огромна среща при започване на седмицата с съществена тематика лятната селекция на клуба. Треньорът Любослав Пенев ще даде лист с съответни позиции, на които желае укрепване. Пенев ще желае най-малко три попълнения, написа “Тема спорт”.

Едното сигурно ще е бранител. Стивън Перейра най-вероятно ще се раздели с клуба, откакто от безконечното дерби с Левски не е записал нито минута присъединяване, а в последно време даже не попада в групата за мачовете. Нуно Томаш е чартърен до края на сезона и на база на представянето му в оставащите мачове ще се реши дали да бъде притеглен за непрекъснато. Интересно ще е бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който загуби титулярното си място в последните 5 мача.

В проектите на “червените” попада централният бранител на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров и даже се заприказва, че той към този момент е контрактуван от лятото. Треньорът ще желае и едно попълнение за средата на терена, най-много за усилване на конкуренцията. ЦСКА-София се оглежда за изобретателен и техничен футболист от вида на Тодор Неделев. Звездата на “канарчетата” на този стадий отхвърля предложенията на столичани.

Припомняме, че сходно на Нуно Томаш и Жоржиньо е чартърен на “Българска армия” до края на сезона и следва да стане ясно дали клубът ще придобие правата му. Както е известно, 17-годишното крило Мартин Минчев от Черно море също е измежду трансферните цели на Любо Пенев. Първа лига 2 кръг, събота 6 април  Лудогорец 0:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР