Ръководството на ЦСКА - София ще даде нов договор на

...
Ръководството на ЦСКА - София ще даде нов договор на
Коментари Харесай

Важна новина за вратаря на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА - София ще даде нов контракт на титулярния вратар Густаво Бусато. Още преди няколко дни стана ясно, че шефовете на " алените " договарят с всички играчи, чиито договори изтичат скоро, а бразилецът е един от тях, написа " Мач Телеграф ".

Бусато пристигна през 2019 година от Итуано без пари и незабавно се трансформира в титуляр. До момента 30-годишният пазач има тъкмо 85 мача за " алените " (55 в шампионата, 12 за Купата и Суперкупата и 18 в Европа).

" България е страна, в която се усещам доста добре. Тук се роди моята щерка. В България се промени моят живот. Моята брачна половинка също доста харесва София и се усеща доста добре. Даже не мога да кажа, че ми липсва нещо от Бразилия, тъй като тук и храната ми харесва и като цяло София е доста спокоен град, в който се усещаме чудесно. Аз одобрявам всичко тук. Имам още време, което да прекарам в този град, а той може да ни предложи още хубави моменти. Предстои да забележим ", сподели самият Бусато за медиите в родината си. Вече втори сезон дубльор на бразилския пазач е Димитър Евтимов, който се показва на равнище, когато му се постанова да замества по-опитния си сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР