Ръководството на ЦСКА-София публикува позицията на клуба относно телевизионните права

...
Ръководството на ЦСКА-София публикува позицията на клуба относно телевизионните права
Коментари Харесай

ЦСКА-София: Няма да подпишем договора за тв правата, дори да ни извадят в по-долна дивизия

Ръководството на ЦСКА-София разгласява позицията на клуба по отношение на телевизионните права в efbet Лига. " Червените " се обръщат към президента на БФС Михаил Касабов и Изпълнителния комитет на футболната централа, като застават твърдо до позицията на Левски по въпроса. Припомняме, че от Бояна оповестиха, че останалите 28 клуба са дали своето единодушие по отношение на контракта. Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" До: господин Михаил Касабов - Временно изпълняващ длъжността Президент на БФС

До: Временно изпълняващия Изпълком на БФС

Уважаеми господин Касабов,

Уважаеми господа,

ПФК ЦСКА СОФИЯ, най-титулуваният и сполучлив клуб в Република България, Ви приканва да не подписвате новия заробващ 5 годишен контракт за телевизионните права.

Ние като клуб, който е един от най-големите данъкоплатци, прецизно спазващ наредбите и законите на страната, питаме: „ При състояние, че остава още една година до приключването на остарелия контракт, какви условия и аргументи постановат незабавното сключване на новия договор? “

ЦСКА като неизменима и значима част от футболния развой, изричаме почитание към малкия екран, която предаваше мачовете до момента, само че Ви уверяваме, че ще сигнализираме всички регулаторни институции у нас и Европа за големия спор на ползи. И тъй като времето е такова, че справедливостта постоянно спечелва, ние означаваме и фокусираме вниманието на Вас, футболната общност и правораздавателните органи за четворен спор на ползи в тази ситуация, състоящ се в това, че притежателят на малкия екран, излъчваща срещите, притежателят на компанията за правата, притежателят на преобладаващия клуб в шампионата и член на Изпълкома да бъде еднакъв човек, а точно: господин Кирил Домусчиев.

Управителното тяло на ЦСКА, футболистите и спортно-техническият щаб плюс милионите червени последователи у нас и по света, изрично няма да подпишат този контракт за идващите 5 години, в случай че ще и мощните на деня да наложат изваждането на тима в по-долна дивизия!

С почитание: УС на ПФК ЦСКА СОФИЯ " efbet Лига 31 кръг, неделя 12 юли  ЦСКА-София 5:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР