Ръководството на ЦСКА - София поздрави двама бивши армейски футболисти

...
Ръководството на ЦСКА - София поздрави двама бивши армейски футболисти
Коментари Харесай

От Армията поздравиха Мето Деянов и Добри Митов

Ръководството на ЦСКА - София поздрави двама някогашни армейски футболисти - Методи Деянов и Добромир Митов. Юношата на ЦСКА, който е измежду огромните любимци на бранш " Г ", навършва през днешния ден 48 години. Митов пък става на 51 години. Двамата бяха част от отбора на Георги Василев, спечелил златен дубъл през 1997 г. 

" Армейци, Днес някогашният футболист и треньор в ЦСКА Методи Деянов чества своя 48-и рожден ден. Той е младеж на клуба, а след това изиграва 144 мача за мъжкия тим в интервала 1994 - 2002 година и отбелязва 24 гола. Деянов печели купата на страната през 1997 и Купата на България през 1997 и 1999 година. След края на спортната си кариера става треньор в ДЮШ на ЦСКА. Пожелаваме му доста здраве, благополучие и шанс! ", написаха " алените " за Методи Деянов.

" Армейци, Днес шефът на Академия ЦСКА Добромир Митов чества своя 51-и рожден ден. Той е някогашен футболист на армейския клуб, като играе в отбора в интервала 1995 - 1998 и през 2001 година. Защитникът записва 86 мача за армейците, в които отбелязва 5 гола. Митов става първенец на страната и победи в шампионата за Купата на България с аления екип през 1997 година. Пожелаваме на Добромир Митов доста здраве, благополучие, шанс и още триумфи с обичания ЦСКА! ", написаха от " Армията " за Добромир Митов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР