Ръководството на ЦСКА-София подкрепя треньора Милош Крушчич и вярва, че

...
Ръководството на ЦСКА-София подкрепя треньора Милош Крушчич и вярва, че
Коментари Харесай

ЦСКА-София запазва доверие в Крушчич

Ръководството на ЦСКА-София поддържа треньора Милош Крушчич и има вяра, че резултатите през пролетния полусезон в efbet Лига ще се подобрят. Това сподели спортният шеф на " алените " Кристиано Джарета. Въпреки неналичието на гол в пет от контролите и позволените 11 попадения на лагера в Испания, италианецът счита, че в ЦСКА-София са работили добре.

" Не съм обезпокоен, тъй като опитът ми демонстрира, че резултатите в контролите не са значими, а формалните мачове са тези, които са значими. Нещото, за което съжаляваме е, че играчите не натрупаха убеденост, тъй като тя се натрупа с положителните резултати. Сигурен, че по-късно, което видях в последната контрола през идната седмица против " Левски " ще изглеждаме добре ", разяснява шефът на алените пред Българска национална телевизия.

Според Джарета е обикновено почитателите да са обезпокоени от неналичието на гол в пет мача, само че даде за образец мощната серия на ЦСКА-София в края на есенния полусезон. След седмица тимът стартира пролетния полусезон с мач против " Левски ".

" В последните осем мача не загубихме нито един път, вкарахме 15 гола и не получихме нито един. Аз избирам да се съсредоточа върху тези числа преди зимната пауза ", добави италианецът.
" Винаги се удивлявам от въпросите за бъдещето на треньора. Резултатите на Милош не са по никакъв начин неприятни. Нямам по какъв начин управлението да не поддържа треньора, тъй като това, което виждам е, че има доста хубави хрумвания, които ползва в тренировките, най-много от позиция на тактиката. Мисля, че Милош Крушчич все още си прави работата ", сподели още Джарета и добави, че има вяра в по-добрите резултати на отбора в бъдеще.

По отношение на зимната селекция, при която ЦСКА-София притегли Стефано Белтраме и Ахмед Ахмедов, Джарета разгласи, че тя е добра.

" Търсихме състезател, който е характерен №10 и мисля, че Белтраме ще свърши работа на тима. Аз персонално съм удовлетворен от зимните попълнения. Ахмед Ахмедов е много предан на това, което прави. Той е млад състезател, който занапред ще се развива ".

Спортният шеф на ЦСКА-София добави, че съгласно него в този момент е времето новото попълнение Белтраме да покаже на какво е кадърен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР