Ръководството на ЦСКА-София планира лагер в Тетевен преди подновяването на

...
Ръководството на ЦСКА-София планира лагер в Тетевен преди подновяването на
Коментари Харесай

ЦСКА-София гласи лагер в Тетевен

Ръководството на ЦСКА-София възнамерява лагер в Тетевен преди подновяването на шампионата. Там " алените " се чака да се готвят в продължение на две седмици. Това ще се случи, когато има изясненост по кое време ще стартират още веднъж мачовете. Най-ранната допустима дата за рестарт на шампионата е 5 юни.

С придобиването на властта в клуба от Гриша Ганчев " армейците " постоянно посещават базата в Тетевен за по-дълги или по-кратки лагери. Предстоящият ще е главно за физическа подготовка на тима. Ще се изиграят и най-малко 2 контроли.  Пената: Ганчев и Инджов са подготвени още на следващия ден да стартират да строят нов стадион

Всичко това обаче зависи от решенията на здравните управляващи и БФС. Вече над три седмици отборите у нас не водят занимания, като всеки състезател тренира самостоятелно вкъщи. Единственият чужденец на " армейците ", който се готви в родината си, е полузащитникът Тиаго Родригес. Останалите са в България. Пинто, Белтраме, Бусато, Евандро и Соу пък са пригодили гараж в затворен комплекс, в който да поддържат форма.

Очаква се груповите тренировки да стартират на 14 май, в случай че ден по-рано падне изключителното състояние у нас, което бе въведено поради ковид.  ЦСКА-София набеляза трансферните си цели

Почти несъмнено през лятото ЦСКА-София няма да има лагер в чужбина преди старта на идващия шампионат. В последните години " алените " се готвеха в Австрия. Сега обаче поради по-късата пауза до сезон 2020/21, а и компликациите с пътуванията, лагер в чужбина надали ще има.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР