Ръководството на ЦСКА-София обяви цените на билетите за мача, с

...
Ръководството на ЦСКА-София обяви цените на билетите за мача, с
Коментари Харесай

От Армията се заядоха с ЦСКА 1948 заради цените на билетите

Ръководството на ЦСКА-София разгласи цените на билетите за мача, с който ще се открие новото футболно състезание против ЦСКА 1948. Те ще бъдат пуснати в продажба довечера след 19:00 часа в мрежата на Eventim, а на следващия ден след 10:30 часа и на стадион " Българска войска ".

Ето и известието на " алените " (без редакторска намеса):

" Цените на билетите са както следва:

Сектор " В " - 40 лв..

Сектор " Г " - 30 лв..

Червените почитатели ще бъдат настанени в секторите " В " и " Г ", а тези на домакините (доколкото ги има) - в бранш " А ". Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши съзнателно да сложи нереално високи цени на билетите за дебютния си дуел в Първа лига. Интересно е дали и за идващите мачове на неотдавна основания тим скъпите хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкоз скъпи или " многочислените " им последователи ще могат да се насладят техните изяви на доста по-нормални цени от сегашните?!? В петък (7 август) тъкмо в 19:00 часа в бранш " Г " ще бъдат отворени входове 19 и 20, а в бранш " В " - 13 и 14.

ВАЖНО: Поради изключителната епидемиологична конюнктура в страната на стадиона ще бъдат позволени единствено по 1000 последователи в бранш. " efbet Лига 1 кръг, петък 7 август  ЦСКА 1948 20:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР