Ръководството на ЦСКА ще стартира финални преговори с част от

...
Ръководството на ЦСКА ще стартира финални преговори с част от
Коментари Харесай

В ЦСКА решават съдбата на над дузина играчи след мача за Купата

Ръководството на ЦСКА ще започва финални договаряния с част от футболистите, на които договорите изтичат, след мача със Септември София за SESAME Купа на България, написа „ Мач Телеграф “. Двубоят през днешния ден е финален за отбора за годината и след него ще се взема решение кой да получи оферта за нов договор и кой ще чака.

Над дузина от главните футболисти на отбора са с изтичащи контракти и действително са на изхода на „ Армията “, тъй като от януари ще могат да договарят с други тимове и вероятно да си тръгнат като свободни сътрудници в края на сезона.

Според източници от Борисовата градина Юрген Матай, Амос Юга и Тибо Вион сигурно ще получат финални предложения за контракт, които ще бъдат за една година. Към днешна дата индикации сочат, че някой от тримата желае да напусне през лятото по схемата „ Брадли Мазику “. Французинът избяга като свободен сътрудник, откакто неведнъж отхвърли препоръчаните му контракти от ЦСКА.

Густаво Бусато също на 99% ще остане на „ Армията “, откакто в сегашния му договор, който изтича в края на сезона, има уговорка за удължаването му с още една година.

Шефовете на „ аления “ клуб ще предложат дълготрайни контракти на юношите на клуба Иван Турицов, Християн Петров и Асен Дончев. Очаква се тримата да получат оферти за договори по най-малко три години.

Твърди се, че на този стадий няма никакъв късмет други двама съществени чужденци – Мено Кох и Жеферсон, да получат оферти за нов контракт. Има възможност даже първият да бъде освободен по време на зимната пауза ида се вземе други централен бранител, който старши треньорът Саша Илич към този момент си е харесал, настояват от „ Армията “.   
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР