Ръководството на ЦСКА ще последва добрата практика, наложена от големия

...
Ръководството на ЦСКА ще последва добрата практика, наложена от големия
Коментари Харесай

ЦСКА последва примера на Левски, пуска виртуални билети и за своите мачове

Ръководството на ЦСКА ще последва положителната процедура, наложена от огромния зложелател Левски и също пуска в продажба виртуални билети за своите домашен мачове. Идеята започва незабавно с подновяването на шампионата, защото е добре известно, че срещите ще се организират при закрити врата.

В продажба към този момент са виртуални билети за мача против Локомотив (Пловдив) на 14 юни. Тяхната цена е 10 лв., а събраните средства ще бъдат предоставени на школата на клуба.
 Пускат почитатели на Левски - ЦСКА?
Пускат почитатели на Левски - ЦСКА?

" Сините " ще упорстват да има аудитория на мачовете от Първа лига

Ето и цялата информация от формалния уебсайт на " алените ":

" Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за първия си домашен мач след подновяването на футболното ни шампионата. Двубоят от XXVI кръг е плануван за 14 юни (неделя) от 21:00 часа на " Армията " и поради пандемията от ковид ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

При смяна на ограничаващите ограничения и допускане на аудитория на стадиона, всеки собственик на абонаментна карта или виртуален билет, ще може да посети срещата и да поддържа обичания тим, при съблюдаване на наложителните условия за сигурност.

Всички събрани средства ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, с цел да подкрепят развиването на детско-юношеската школа на клуба.

Цената на виртуалния билет е 10 лв..

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ". От през днешния ден билети ще се продават и във почитател магазина на " Армията ", пишат от клуба.
 За Сектор
За Сектор " Найденов ", Дърпатов президент и по какъв начин може да бъде премахнат ЦСКА 1948

И какви задължения е поел Ганчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР