Ръководството на ЦСКА се извини на феновете за загубата с

...
Ръководството на ЦСКА се извини на феновете за загубата с
Коментари Харесай

ЦСКА благодари на феновете и застана зад треньора

 Треперете, Божинов си пожела загуба на ЦСКА от Левски с автогол
Ръководството на ЦСКА се извини на почитателите за загубата с 0:1 от Левски в дербито в събота. От " Българска войска " благодарят на последователите за голямата поддръжка и заявяват доверието си във фотбулистите и треньорския щаб отпред с Нестор Ел Маестро.

В идващия кръг ЦСКА гостува на останалия без треньор тим на Септември и ще се опита да си върне самочувствието с експресивен триумф над боксовата круша на Първа лига. Мачът сред Септември и ЦСКА ще се играе на на Националния стадион на 6 октомври (събота) от 17:30 часа, вместо от 20:00 часа, както беше оповестено в началото. Промяната е направена по избор на малкия екран, притежател на права и със единодушието на управленията на ЦСКА и Септември.

" Армейци,

всички в клуба извънредно доста съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на равнището, изискващо се за сходен мач, нито да отговорим на голямата поддръжка, оказана ни за следващ път от трибуните. Искрени благодарности на всички почитатели за всеотдайността и верността към армейската идея!

Спортно-техническите аргументи за неуспеха са си в нас. Ще вземем нужните ограничения да поправяме и подобрим играта и представянето си отсега нататък. В тази връзка заявяваме, че управлението на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им обезпечава оптимално положителни условия за работа и успокоение, с цел да разкрият своя капацитет.

Чистки в тима и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим старателно, с цел да реализира ЦСКА това, което неговите последователи заслужават! ", написа в обръщението на управлението на ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР