Ръководството на ЦСКА разкри за опит за посегателство срещу емблемата

...
Ръководството на ЦСКА разкри за опит за посегателство срещу емблемата
Коментари Харесай

ЦСКА: Налице е нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата ни

Ръководството на ЦСКА разкри за опит за посягане против емблемата на клуба. " Армейците " сториха това посредством формалния си уебсайт, като намекнаха от кое място идва - " от самозванците без стадион и аудитория, изкуствено основани, с цел да разделят армейската общественост ".
Публикуваме обръщението към " алените " почитатели от клуба без редакторска интервенция:
Армейци,
осведомяваме Ви, че е налице нов високомерен опит за посягане върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която публично и съгласно всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.
 ЦСКА се обърна към съда поради потреблението от различен клуб на абревиатурата и емблемата му ЦСКА се обърна към съда поради потреблението от различен клуб на абревиатурата и емблемата му
Главният управител на ЦСКА - Стойчо Стоилов, даде обстойно изявление пред bTV. Той разяснява обстановката към клуба, само че засегна и много ст...
Не желаеме още веднъж да подсещаме през какви премеждия и процедури преминахме, какви средства и запаси вложихме, с цел да бъде емблемата още веднъж на своето изконно и полагащо се място, а точно - на стадион „ Българска войска “, греейки блестящо на гърдите на екипите на нашите футболисти.
Опитът за офанзива и жестоко тъпчене на всевъзможни законови и морални полезности няма да Ви изненада. Няма да Ви изненада и от къде идва. Отново от самозванците без стадион и аудитория, изкуствено основани, с цел да разделят армейската общественост. Отново господата моралисти са намерили някакви претекстове, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, с цел да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето неуместно искане за анулация на регистрацията на притежаваните от клуба ни знак и комерсиална марка.
Ще ви осведомяваме навреме по какъв начин се води и по какъв начин ще спечелим тази нова борба. Искаме да Ви уверим, че клубът ни ще пази докрай своите ползи, воден от веруюто на армейската аудитория:
“Емблемата ще браним даже с кръвта си “...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР