Ръководството на ЦСКА поиска категорично Българският футболен съюз да изпрати

...
Ръководството на ЦСКА поиска категорично Българският футболен съюз да изпрати
Коментари Харесай

ЦСКА: БФС не праща историята ни в УЕФА

Ръководството на ЦСКА изиска изрично Българският футболен съюз да изпрати информация за участията на " алените " в евротурнирите от 1956 година до през днешния ден. След като компания близка до клуба заплати 8 млн. лв. за активите и емблемата на банкрутиралия ПФК ЦСКА АД, тимът от стадион " Българска войска " се смята за приемник на историята и триумфите на клуба.
Приближена до Гриша Ганчев е новият притежател на емблемата на ЦСКА Искра Григорова закупи сдружението "Ред Енимълс ", което заплати за активите
За да бъде вписано това в статистиката на УЕФА обаче, от Българския футболен съюз би трябвало да изпратят писмо до Европейската футболна централа с такова искане. В декларация, оповестена на формалния клубен уебсайт, " алените " настояват, че неколкократно са отправяли такова искане към изпълнителния шеф на БФС Борислав Попов и са подсещали виновните органи, само че те към момента не са изпълнили молбата им.

" Уважаеми Армейци,

На 16.11.2018 година междунарoдният юрист на клуба Първан П. Първанов получи съобщение от УЕФА по отношение на въпроса с поместването на статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни шампионати на уеб страницата на УЕФА. В имейла си УЕФА показва, че промени по профила на клубния уебсайт могат да бъдат направени единствено след техническото изпращане на съответната информация от Българския футболен съюз и инструктира адв. Първанов да се обърне за помощ към БФС. На същия ден клубът се свърза с изпълнителния шеф на БФС - господин Борислав Попов, и му даде готовата статистическа информация, за неотложно изпращане до уеб страницата на УЕФА, дружно с контактите, на които да бъде изпратен имейлът.

Оттогава, макар непрекъснатите подсещания от наша страна, господин Борислав Попов отхвърля да извърши своите отговорности, в ущърб на нашия клуб. Въпреки че за случая навреме беше осведомен господин Борислав Михайлов, и до през днешния ден имейлът не е изпратен. Г-н Борислав Попов не дава отговор на телефонни позвънявания, известия или имейли.

ЦСКА упорства БФС да извърши своето обвързване и да изпрати статистическата информация до уеб страницата на УЕФА без повече закъснение. Продължаващото изписване на неверната статистическа информация за ЦСКА нанася основни репутационни вреди на клуба и накърнява паметта на състезателите на ЦСКА, изписали славната история на клуба в европейските клубни шампионати от 1956 година до през днешния ден.

С почитание,

Ръководството "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР