Ръководството на ЦСКА пусна много важно съобщение до всички привърженици

...
Ръководството на ЦСКА пусна много важно съобщение до всички привърженици
Коментари Харесай

Важна информация за феновете на ЦСКА за гостуването на Титоград

Ръководството на ЦСКА пусна доста значимо известие до всички последователи на отбора, които са решили да посетят гостуването на " алените " в Лига Европа против Титоград. Двубоят е във вторник, а " армейците " имат преднина от четири гола. Срещата е с начален час 20:30 (21:30 българско време).

" Армейци,

Всички, които имат намерение да посетят реванша с Титоград в Подгорица, би трябвало ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да знаят и съблюдават следните правила и рекомендации. Двубоят ЦСКА - Титоград е във вторник (16 юли) от 20:30 локално време (21:30 българско) на Градски стадион " Подгорица ".

ВИЖТЕ ЛОКАЦИЯТА НА СТАДИОНА ТУК.

1. Билети за мача ще се продават ЕДИНСТВЕНО НА ОПРЕДЕЛЕНА КАСА в града с адрес и локация:

Sport center Podgorica

Ivana Milutinovića BB

Podgorica

ВИЖТЕ ЛОКАЦИЯ НА КАСАТА ТУК.

2. Касата ще работи САМО от 12:00 до 19:00ч локално време. Цената на билетите за гостуващите почитатели е 10 евро и може да бъде заплатена непосредствено в европейската валута. Българските последователи ще бъдат настанени на трибуната зад едната врата- " South Side - Sector A " на " City Stadium Podgorica``. Вратите на стадиона ще бъдат отворени след 19:00 часа.

3. БИЛЕТИ НЯМА ДА съдебна експертиза ПРОДАВАТ НА СТАДИОНА, А САМО НА ПОСОЧЕНАТА КАСА!!! Полицията ще позволява на стадиона в избрания бранш само почитатели, които ИМАТ ЗАКУПЕН БИЛЕТ за срещата. Призоваваме Ви да си извършите нужната организация и да планирате пътуването по този начин, че в точния момент да се сдобиете с пропуски. Един човек може да купи билети за всички от рейса или приятелите си, като на място ще му бъде пожелан за прекопирване неговия документ за идентичност.

4. Призоваваме Ви също по този начин да спазвате законите и открития ред на Черна гора и нейните институции. Да не влизате в борби с локални ентусиасти! По-горните правила са наложени и ще бъдат прецизно изпълнявани от полицията и е хубаво да улесните нещата като в точния момент пристигнете в Подгорица, незабавно се подсигурите с билет и си гарантирате достъпа до оборудването. Предполага се, че ще има нормалните инспекции да не се внасят неразрешени и рискови движимости, флагове и транспаранти с неточно наличие, да не се злоупотребява с алкохол и т.н, което също би трябвало да се има поради.

Благодарим Ви за разбирането! Вярваме, че почитателите на ЦСКА още веднъж ще показват европейско държание, с което предишното лято очароваха УЕФА и жителите на Рига, Виена и Копенхаген! Вярваме, че ни чакат вълнуващи мигове с обичания тим! ", написаха от ЦСКА.
 Гриша Ганчев повежда ЦСКА за реванша с Титоград
Гриша Ганчев повежда ЦСКА за реванша с Титоград

Босът на " алените " ще пътува с отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР