Ръководството на ЦСКА е платило 272 358 лева задължения към

...
Ръководството на ЦСКА е платило 272 358 лева задължения към
Коментари Харесай

ЦСКА погаси спешно задължения към държавата

Ръководството на ЦСКА е платило 272 358 лв. отговорности към страната. Дългът, датиращ от година и три месеца, е за налог здания и такса боклук по съглашението с Министерството на спорта за прилагане на базите на ЦСКА, пишат сътрудниците от " Спортал ". 

Както е известно, преди няколко дни ЦСКА 1948, който също претендира за базите, разгласи, че отборът, играещ на " Армията ", не е плащал нищо през последната година и изиска съглашението да бъде прекъснато. Най-вероятно това е и повода за погасяването на отговорностите за налог здания и такса боклук.

Относно наема, който " алените " би трябвало да заплащат за използването на базите, възлизащ на към 83 000 лв., суми на Министерството не са превеждани. Причината е, че до този миг Министерството на спорта е признало на ЦСКА вложения за 1 149 158 лв.. Към този миг " алените " дължат още 86 000 лв..

Инвестициите, които страната е признала: 

1. Нов терен на стадион " Българска войска ", който е с поливна и дренажна система, както и контейнер за вода. Всичко това бе направено по времето на същинския ЦСКА, който тогава играеше във " В " група.

2. На Панчарево са приети възобновяване на два терена (б.а. първият се използваше за тренировки и преди този момент, а вторият бе в окаяно положение и неизползваем), подпорните стени към тях и трибуните, бетонни пояси към бунгалата, лоджии (б.а. използваема повърхност, открита от външната си страна и включена в общия размер на сградата), стълбища и стени.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР