Ръководството на ЦСКА е отказало две много големи оферти за

...
Ръководството на ЦСКА е отказало две много големи оферти за
Коментари Харесай

Ексклузивно разкритие: ЦСКА с оферти за близо 3 милиона евро и скандално решение

Ръководството на ЦСКА е отказало две доста огромни предложения за своя нападател Браян Морено, написа ТОПСПОРТ. Едната е била за 2,5 милиона евро, а другата за 3 милиона. От ЦСКА държат колумбиецът да продължи да бъде част от тима в гонене на огромната цел – купа на България.

Самият Морено също е поискал да продължи кариерата си в ЦСКА, където се усеща чудесно. Той има контракт за още 3 години. 23-годишният състезател записа 27 мача за „ армейците “ във всички шампионати и означи 8 гола.

Браян не желае да тръгне по пътя на Жорди Кайседо, който непременно държеше да напусне ЦСКА, а по-късно кариерата му потегли стремително надолу и в този момент никой не го желае. Морено знае, че има още какво да даде на „ алените “ и те на него.

ЦСКА не се разделя със звездите си, а през вчерашния ден показа доста мощно попълнение – Тобиас Хайнц. За него ще бъдат платени към 600 000 евро, което го прави най-скъпият входящ трансфер на ЦСКА за последните 20 години.

Всичко това приказва единствено едно – управлението на клуба е твърдо решено да направи още по-силна конкуренция в състава и ЦСКА да завоюва по този начин мечтаната купа №32 на България.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР