Ръководството на ЦСКА 1948 поздрави водещия на сутрешния блок на

...
Ръководството на ЦСКА 1948 поздрави водещия на сутрешния блок на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 поздрави водещ, нарекъл ЦСКА-София Литекс в национален ефир

Ръководството на ЦСКА 1948 поздрави водещия на утринния блок на bTV Антон Хекимян, който през вчерашния ден заяви, че Левски е победил Литекс в шампионата за Купата на България. Днес журналистът от първата частна национална телевизия у нас се извини на ЦСКА-София за грешката, само че съгласно " алените ", които са се устремили към Втора лига, " грешката е вярна ". От ЦСКА 1948 приканиха медиите да изписват вярно имената на клубовете:

" Грешката е вярна, господин Хекимян, поздравления!

Водещият Антон Хекимян разгласи в ефира на уважаемата bTV, че Левски е победил Литекс в първи полуфинал за Купата на България. После се поправи. Нямаше потребност, господин Хекимян. Грешката е вярна, в случай че може да цитираме починалия Дарио Фо.

Поздравяваме ви, господин Хекимян! И още един път призоваваме всички медии за обективност и уместност. Както изписвате и изговаряте нашия клуб като ЦСКА 1948, по този начин сте длъжни пред феновете да изписвате и изговаряте оня тим с точното му име. Пред БФС, българския съд, УЕФА и ФИФА то е декларирано като ЦСКА-София (ЦСКА тире София) и Литекс (ребрандиран). Изборът е ваш! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР