Ръководството на ЦСКА 1948 обяви официално преминаването на Мартин Камбуров

...
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви официално преминаването на Мартин Камбуров
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви официално трансфера на Камбуров

Ръководството на ЦСКА 1948 разгласи публично прекосяването на Мартин Камбуров в Берое. " Червените " пожелават на ветерана да продължи да бележи в новия си тим и да реализира фантазията си - да усъвършенства върха на легендата Петър Жеков за най-вече голове в българския футболен хайлайф.

" ЦСКА 1948 реализира произлязъл трансфер. Берое притегли нападателя на " армейците " Мартин Камбуров.

Опитният голмайстор стана част от „ алените “ през юни 2020 година

Той облече екипа на ЦСКА за първия полусезон в efbet Лига, в който способства за триумфите на тима с 9 попадения и 2 асистенции. Камбуров изигра 15 мача в шампионата през есента.

Най-резултатният му дуел с алената фланелка пък беше успеха с 5:0 над Ботев (Пловдив) на 2 октомври на стадион „ Васил Левски “, когато нападателят се отличи с хеттрик. През януари Камбуров беше определен и за Най-добър нападател в родното състезание за 2020 година

40-годишното острие към този момент е на единствено 7 гола от върха на Петър Жеков за най-вече попадения в елита – 253 за Жеков и 246 за Камбуров.

Радваме се, че бяхме част от пътя на Марто към заветната цел и му пожелаваме да бъде здрав и да я доближи допустимо най-скоро! Благодарим му за всичко през миналите осем месеца.

Успех в новия клуб! ", пишат " алените " в своя уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР