Ръководството на ЦСКА 1948 обмисля варианта да се свърже с

...
Ръководството на ЦСКА 1948 обмисля варианта да се свърже с
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с любопитно искане от ЦСКА-София

Ръководството на ЦСКА 1948 обмисля разновидността да се свърже с сътрудниците си от ЦСКА-София. " Червените ", които от лятото ще се състезават във Втора лига, имат предпочитание да дадат трофеите си в музея на ЦСКА, който се намира на стадион " Българска войска ", където пък играе тимът на Гриша Ганчев. По закон всички купи в музея на гранда на родния футбол са благосъстоятелност на Министерството на младежта и спорта, само че се стопанисват на " Армията ".

" Искаме купата за победител в Югозападна Трета лига, която ще ни бъде връчена на 2 юни, да бъде в музея при останалите оценки на ЦСКА. Ще им дадем и трофея от " А " регионална група, който спечелихме преди година.

При нас всичко е почтено – започнахме от най-ниското равнище и вървим нагоре, малко по малко. Смятаме, че това се прави оценка от футболната общност. Нито сме се местили от различен град, нито сме се обединявали с различен клуб, нито сме сменяли цвета на екипите си. Затова ние сме приемникът на ЦСКА.

Мястото на нашите купи е в музея на ЦСКА. Ще им ги дадем, както ММС са им дали останалите титли, да ги пазят отговорно, до момента в който не дойдем на " Армията ". Техният тим записа два нулеви сезона, с 0 купи, а ние имаме упоритост през новия сезон да спечелим Втора лига.

Надяваме се, че след две години по това време ще дадем на ЦСКА-София трофея за първенец на България. Ще им занесем 32-ата купа на ЦСКА, която да пазят със съвест и отговорност ", обявиха от ЦСКА 1948 пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР