Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с коментар на официалния сайт

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с коментар на официалния сайт
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Неоткриваемият Борносузов продължи протакането

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с коментар на формалния уебсайт на клуба, откакто се разбра, че Атанас Борносузов е обжалвал разпределението на парите за емблемата на ЦСКА пред Върховен касационен съд.

Ето какво пишат " алените ":

" Фарсът „ Атанас Борносузов “ към този момент влиза в четвъртия си месец. След като дълго разиграваше циркове, през предходната седмица печално известният треньор в школата на „ ребрандирания “ Литекс най-сетне – и съвсем принудително – получи призовка по делото за неплатежоспособност за остарелия клуб. При това след експлицитната интервенция на държавните институции.

Сега обаче оказа, че до неотдавна „ неоткриваемият “ Борносузов внезапно се е разбързал и стремително е внесъл тъжба във Върховния касационен съд, с цел да продължи протакането на случая, който би трябвало да въздаде правдивост за умишления банкрут на ПФК ЦСКА АД. Нещо повече – по този начин още веднъж се стопира и процедурата по продажбата на клубната емблема, чийто търг бе извоюван от ловешките господари на Наско, които би трябвало да платят 8 милиона лв. – огромна част от които ще отидат към държавната хазна.

Така сапунката продължава – неразбираемо докога.

Ако Борносузов и другарчетата му от интелектуалния кръг „ Микре “ обаче си фантазират, че ще ни откажат да се борим за правдивост и истина, надълбоко са се заблудили. Нито ние, нито обществото още дълго ще търпи този цирк, с който напълно съзнателно и безогледно се погазват всички правила и правила ".

Снимка: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР