Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация по повод нападките

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация по повод нападките
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Не можете да унижите Стоичков!

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация във връзка нападките от страна на ЦСКА-София към легендата на българския футбол и ЦСКА Христо Стоичков. Камата бе упрекнат за прехвърлянето на Антон Недялков в Съединени американски щати, като от "Армията " настояват, че е натискал футболистът да бъде продаден поради тлъста комисионна. Стоичков и Гриша Ганчев към този момент организираха разговор посредством медиите и наподобява, че с всеки един ден напрежението сред тях пораства.

Ето и декларацията на ЦСКА 1948:
Скъпи сътрудници,

Представяме ви позицията на управлението на ЦСКА 1948 във връзка опитите на ребрандирания Литекс да клюки и унижава най-голямата футболна легенда на България Христо Стоичков.

"Юда съобщи Исус за 30 сребърника, те предадоха футболният Христо(с) на България поради... елементарен ловешки бек. Но няма да съумеят да го разпнат. Той е прекомерно високо, с цел да го стигнат.
Гавриха се със Спас, гавриха се с Ради, в този момент посегнаха на самия футболен Бог. Не за първи път – преди време го използваха като треньор, с цел да прикрият далаверите си. Сега отново се отъркаха във величието му, с цел да си пришият история, значителност и свещените четири букви.
Но какво очаквате от хора, чийто футболен кумир е... Дока Мадурейра. За разлика от тях, ние знаем какво е Христо Стоичков за ЦСКА, за България, за футбола! И въпреки да бе измамен, ние постоянно ще го почитаме.
Армейци, картите паднаха! Цяла България разбра истината за „ ребрандирания “ Литекс. Вече и децата са наясно, че един селски тим с мафиотско управление е окупирал стадион „ Българска войска “ и се подиграва на генерации армейци. Гаври се с иконите на родния спорт.
Няма да съумеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА! Ние минахме през пъкъла и се завръщаме – остана едно ходило и още веднъж ще сме там, откъдето Ицо потегли към върховете, с цел да се трансформира в легенда. "

От управлението на ЦСКА 1948
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР