Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация по повод нападките

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация по повод нападките
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Няма да успеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА!

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация във връзка нападките от страна на ЦСКА-София към легендата на българския футбол и ЦСКА Христо Стоичков. Камата бе упрекнат за прехвърлянето на Антон Недялков в Съединени американски щати, като от " Армията " настояват, че е натискал футболистът да бъде продаден поради тлъста комисионна. Стоичков и Гриша Ганчев към този момент организираха разговор посредством медиите и наподобява, че с всеки едни ден напрежението сред тях пораства.
Публикуваме декларацията на ЦСКА 1948 без редакторска интервенция: Скъпи сътрудници,
Представяме ви позицията на управлението на ЦСКА 1948 във връзка опитите на ребрандирания Литекс да клюки и унижава най-голямата футболна легенда на България Христо Стоичков.

" Юда съобщи Исус за 30 сребърника, те предадоха футболният Христо(с) на България поради... елементарен ловешки бек. Но няма да съумеят да го разпнат. Той е прекомерно високо, с цел да го стигнат.
Гавриха се със Спас, гавриха се с Ради, в този момент посегнаха на самия футболен Бог. Не за първи път – преди време го използваха като треньор, с цел да прикрият далаверите си. Сега отново се отъркаха във величието му, с цел да си пришият история, значителност и свещените четири букви.
Но какво очаквате от хора, чийто футболен кумир е... Дока Мадурейра. За разлика от тях, ние знаем какво е Христо Стоичков за ЦСКА, за България, за футбола! И въпреки да бе измамен, ние постоянно ще го почитаме.
Армейци, картите паднаха! Цяла България разбра истината за „ ребрандирания “ Литекс. Вече и децата са наясно, че един селски тим с мафиотско управление е окупирал стадион „ Българска войска “ и се подиграва на генерации армейци. Гаври се с иконите на родния спорт. Няма да съумеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА! Ние минахме през пъкъла и се завръщаме – остана едно ходило и още веднъж ще сме там, откъдето Ицо потегли към върховете, с цел да се трансформира в легенда. "
От управлението на ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР