Ръководството на ЦСКА 1948 имаше голямата амбиция да направи звездна

...
Ръководството на ЦСКА 1948 имаше голямата амбиция да направи звездна
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се отказва от Божинов, Бодуров и Галин Иванов

Ръководството на ЦСКА 1948 имаше огромната упоритост да направи звездна селекция при започване на 2020 година, като води съществени договаряния с трима от най-популярните играчи в efbet Лига - Валери Божинов, Николай Бодуров и Галин Иванов. Цветомир Найденов се среща няколко пъти с всеки един от тях, с цел да се опита да ги убеди да продължат кариерата си при " алените " от Втора лига, които имат сериозната упоритост през лятото да бъдат част от най-хубавите отбори в България.

Вече някогашният капитан на ЦСКА и крилото на Славия са настоящи национални състезатели, като, несъмнено, с цел да се съгласят да се обвържат с отбора от втория ешелон, желаеха съществени финансови условия, които в България може да си разреши само Лудогорец. Босът на efbet Цветомир Найденов даже пътува до Благоевград през уикенда, с цел да се опита да си стисне ръката с Бодуров, който отказал препоръчаните му бонуси, а желал твърда заплата, която е съвсем два пъти по-голяма от тази, взимана от него на стадион " Българска войска ".

Бившият нападател на Левски - Валери Божинов, не е приказвал за финансови условия, макар че два пъти се срещна с братя Найденови в София. Най-сигурният за ЦСКА 1948 - Галин Иванов, който беше постигнал сделка още преди края на 2019 година, през вчерашния ден също се е видял с боса на " алените " след ваканцията си, като му е било казано, че към този момент не попада в проектите на клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР