Ръководството на Тотнъм отхвърли категорично твърденията, че не е успяло

...
Ръководството на Тотнъм отхвърли категорично твърденията, че не е успяло
Коментари Харесай

Ръководството: Разходите ни явно показват, че подкрепяме треньора и отбора

Ръководството на Тотнъм отхвърли изрично изказванията, че не е съумяло да направи съществени вложения във футболния отбор при последния трансферен прозорец, в писмо до Тръста на последователите. Феновете показаха терзанията си по повод посоката на развиване на клуба в писмо до борда през предишния месец, в което означиха четири основни области, в това число проектите за януарския трансферен прозорец и средносрочната до дълготрайната тактика на притежателите от компанията ENIC. Отговорът от Борда на клуба бе изпратен в четвъртък вечер след края на зимния трансферен прозорец, по време на който бяха привлечени Арно Данжума и Педро Поро, до момента в който Мат Дохърти, Брайън Хил и Джед Спенс напуснаха отбора с непрекъснати контракти или чартърен. 

„ Като всички в клуба, нашият старши треньор желае от тима да се състезава за най-високите позиции “, се споделя в писмото до последователите на Тотнъм в отговор на терзанията по отношение на контракта на Антонио Конте, който изтича на 20 юни, макар че има алтернатива за удължаването му с нови 12 месеца. „ Клубът влага съществено в състава. Това е продължаващ развой, който цели да задържи тима на положително равнище в идващите години. От отварянето на стадиона през април 2019 година сме похарчили повече от 500 милиона паунда, което ни слага в топ 4 по разноски във Висшата лига и сме създали обилни вложения и в женския отбор “, пишат още от управлението на Тотнъм. „ В допълнение към вложенията през лятото от над 200 милиона паунда, ние добавихме 47 милиона, който бяха изхарчени през януари. Въпреки това, ние непрекъснато виждаме препратки към нашата хипотетична липса на поддръжка към старши треньорите и неналичието на средства. Важно е да работим с обстоятелства – разноските ни очевидно демонстрират, че ние поддържаме футболните каузи. Винаги има разлика сред дълготрайни и краткосрочни вложения, по тази причина политиката ни във връзка с привличаните футболисти би трябвало да бъде първокласна. Грешките на това равнище имат финансово и спортно въздействие върху идващите години. Преживявали сме финансовото значение на това да подкрепим покупките на играчи, а резултатът е бил какъвто сме се надявали. Предприеми сме стъпки, с цел да усъвършенства тази област и това ще се отрази в бъдещите трансферни прозорци “, се споделя още в писмото. 

Очаква се Тотнъм да разгласи финансовите си резултати през сегашния месец, а от Тръста на почитателите са надяват на среща с Борда. 

„ Приветстваме уговорката на клуба към въпросите, които зададохме, както и предоставената информация “, обявиха представителите на последователите, чието писмо през януари последва наложената от италиански съд 30-месечна възбрана за изпълнителния шеф Фабио Паратичи.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР