Ръководството на старозагорския Верея скочи на БФС заради действията на

...
Ръководството на старозагорския Верея скочи на БФС заради действията на
Коментари Харесай

Верея скочи на Апелативната комисия към БФС, задава въпроси

Ръководството на старозагорския Верея скочи на БФС поради дейностите на Апелативката комисия по отношение на наказването на футболиста на клуба Здравко Илиев.

Припомняме, че играчът бе осъден за 3 мача поради наплюване на основния арбитър в дуела с Пирин, а от комисията взеха решение да оставят без последици жалбата на играча и Верея, а от клуба алармират за нередности в дейностите им. Първото е, че футболистът не е свикан на съвещанието на Апелативната комисия, а на него липсва информация какъв брой и кои членове са участвали. Ето писмото от Верея към БФС:

Уважаеми господа,

Със следното мнение Ви сигнализираме, че определената и назначена от Вас Апелативна комисия погазва строго своите нормативни документи в ущърб на ФК Верея.

С решението си от през днешния ден, 27.10.2017 година, определената от Вас Апелативна комисия удостовери решението на Дисциплинарната комисия от 17.10.2017 година за лишаване на спортни права на нашия футболист Здравко Илиев за три срещи, погазвайки част от личните си документи.

В член 19, ал.1 на правилника на комисията се споделя, че „ всички съвещания на Апелативната комисия са открити с приканване на заинтригуваните страни, с изключение на разпоредителите ”. В случая заинтригуваната страна – Здравко Илиев не бе свикан от Апелативната комисия.

В чл.25, алинея 1 е записано: „ Решението на Апелативната комисия би трябвало да съдържа: следващ номер, дата на слагането му, номер на делото имената на и подписите на членовете и състава ”. В писмото от Апелативната комисия до ФК Верея липсват имената и подписите на членовете на Апелативната комисия, взели това решение. Изникват въпросите в какъв състав комисията е взела това решение и дали е имала кворум. Липсва и подписът на ръководителят на Апелативната комисия, а вместо него стои подписът на секретаря на комисията!

Надяваме се определената от Вас комисия да изясни по какъв начин жалбата от ФК Верея до Апелативната комисия е прегледана по ОБЩЕСТВО?

С образците, които посочихме, считаме че отношението на още една определена от Вас комисия към ФК Верея е извънредно преднамерено. 

Отново желаеме да подчертаем, че ФК Верея е млад клуб, с над 150 деца в своята детско-юношеска школа и нашата цел е само да развиваме играта футбол. Каквито са задачите и на Българския футболен съюз. 

ФК Верея

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР