Ръководството на шампиона Лудогорец ще пусне жалба срещу съдията Станислав

...
Ръководството на шампиона Лудогорец ще пусне жалба срещу съдията Станислав
Коментари Харесай

Лудогорец с жалба срещу съдията след мача с Локомотив Пловдив

Ръководството на първенеца Лудогорец ще пусне тъжба против съдията Станислав Тодоров след равенството 1:1 против Локомотив Пловдив на " Лаута " от 4-ия кръг на efbet Лига.
 Бистришките “тигри ” изтезаха Лудогорец
Претенциите на разградчани са за неотсъдена дузпа за нарушаване на Карагерен против Вандерсон през втората част. През първото полувреме Тодоров даде дузпа за Лудогорец, само че Дан Битон пропусна. Това се случи в деветата минута.

В 60-тата минута Локомотив излезе напред в резултата. Тогава Ален Ожболт овладя топката отдясно и пусна за Карагарен. Той овладя и насочи мощен удар, а топката се намести под напречната греда на Пламен Илиев – 1:0. Само 4 минути по-късно Лудогорец изравни.

Дан Битон пое топката от своята половина и проби през средата, с цел да подаде вляво към Вандерсон. Той насочи мощен удар по земя, който бе неспасяем за направилия другояче доста мощен мач Илко Пиргов.

" Лудогорец в никакъв случай не се задоволява с тъждество. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме. Като цяло обаче стана прекрасен мач.

Това коментирахме с сътрудниците от спортно-техническия щаб. Двата тима играха с едно мислено за мачовете си в четвъртък от Лига Европа. Ние от много години играем подобен темп, като това не е нещо ново за нас. Общо взето можем да съжаляваме, защото повече заслужавахме успеха.

Локомотив не е черна котка на Лудогорец. Този тим е обичайно неуместен за нас. Той е формиран от борбени момчета, когато дадеш борба можеш да вземеш нещо от по-силните. Поздравления за Локомотив и това, което вършат през този сезон. При тях виждам едно приповдигнато въодушевление.

Радвам се, това е хубаво. Аз съм го изпитвал доста пъти тази страст. Желая им триумф.

Ние ще си извадим поучения, като планираме да пуснем тъжба против съдийството в този мач. Защото считам, че в случай че беше свирена втората дузпа, която е чиста съгласно сътрудниците от спортно-техническия щаб, които ме уверят в това, ще подадем тъжба. Това е една от главните причина да загубим две точки в Пловдив ", разяснява изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР