Ръководството на Шалке 04 преосмисли и вече е готово да

...
Ръководството на Шалке 04 преосмисли и вече е готово да
Коментари Харесай

Промяна: Шалке предлага да продаде Горетцка на Байерн веднага

Ръководството на Шалке 04 премисли и към този момент е готово да договаря с Байерн (Мюнхен) за трансфер на Леон Горетцка още в този момент. Преди два дни халфът разгласи, че е избрал офертата на първенците и от лятото ще се причисли към тях като свободен сътрудник. Крайното решение на немския национал разочарова началниците в Гелзенкирхен, които дълго време се опитваха да го накарат да преподпише. Сега към този момент те считат, че Горетцка може да нагнети напрежение измежду почитателите. Още в петък се появиха такива, които бяха подготвени да го съблекат.
#Schalke04 fans greeting Leon #Goretzka at training yesterday after he confirmed his move to #FCBayern: " Take that kit off! Lucky there are kids here or I'd take you off the pitch myself. " pic.twitter.com/861NXcfEEt
— Matt Ford (@matt_4d) January 21, 2018

“Ако Карл-Хайнц Румениге ни се обади и изиска трансфер още през този месец, ще приказваме и ще създадем това, което е най-хубаво за Шалке”, изяви подготвеност спортният шеф на “миньорите” Кристиан Хайдел.

Президентът на клуба Клеменс Тьонис пък съобщи следното: “Може да се наложи Горетцка да не играе до лятото, в случай че отношението на ентусиастите е отрицателно, тъй като това ще навреди на тима.”

По-късно през днешния ден Шалке 04 приема Хановер 96 и тогва ще се види най-добре каква ще бъде реакцията на огромната част от последователите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР