Ръководството на Руската федерация продължава да агитира руските държавни служители

...
Ръководството на Руската федерация продължава да агитира руските държавни служители
Коментари Харесай

Русия примамва с пари руски държавни служители в окупираните територии

Ръководството на Руската федерация продължава да пропагандира съветските държавни чиновници да работят във краткотрайно окупираните територии на Украйна. Това се споделя в известие в Телеграм канала на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

„ Съгласно решение на администрацията на Белгород, на чиновниците на кметството, ръководителите и чиновниците на общински институции по време на възможната им работа в „ ДНР “ и „ ЛНР “ им дават обещание да получават двойна заплата в рубли “, се споделя в отчета. Освен това разноските, свързани с командировки и други потребности, се компенсират от бюджета на града.

Също по този начин се вкарват надбавки за дневни в задгранична валута (което значи украински гривни) в размер на: 50% - за ръководителя на администрацията; 40% - на първия и някои други заместници; 30% - началници на отдели и техните заместници, както и основни и водещи експерти. " Обещанията за увеличение на заплащанията са свързани с безапелационното отвращение на съветските чиновници да отидат в Украйна заради опасения за личната си сигурност. Но макар тези оферти руснаците не престават всеобщо да отхвърлят да отидат в рискова командировка ", се споделя в отчета на разузнаването.

Русия се готви за провеждането на противозаконни референдуми в окупирани земи в Украйна, сходно на псевдореферендума в Крим през 2014 година Междувременно президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи: " Нашата воля за борба би трябвало да е мощна до самата победа. Каквото и да вършат окупаторите, както и да се пробват да пречупят духа ни, ние би трябвало да издържим и да бъдем изцяло съсредоточени. Със сигурност ще спечелим. Но би трябвало да стигнем до такава степен. Всички сме дружно ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР