Ръководството на Рома прави всичко възможно да убеди Антонио Конте

...
Ръководството на Рома прави всичко възможно да убеди Антонио Конте
Коментари Харесай

Тоти и Де Роси навиват Конте за Рома

Ръководството на Рома прави всичко допустимо да убеди Антонио Конте да застане отпред на “вълците”. Представянето на тима от началото на сезона е много под упованията, а следващото отчаяние пристигна този уикенд с равенството против Каляри (2:2). Въпреки че имаха задатък от два гола, футболистите на Еузебио Ди Франческо позволиха равнене, и то в миг, когато противникът им бе останал с двама души по-малко. Официално клубът застана зад Ди Франческо, само че на Апенините интензивно се приказва, че президентът Джеймс Палота упорства за привличането на Конте и за задачата разчита на помощта на Франческо Тоти и Даниеле Де Роси.

Тоти, който преди десетини дни бе признат в Залата на славата на Рома, заема шефски пост в клуба. Той към този момент е провел няколко телефонни диалога с Конте, с цел да изследва дали някогашният ментор на Ювентус и Челси има предпочитание да застане отпред на “джалоросите”. Според информациите, концепцията е Тоти да приготви почвата за идването на Конте от идващия сезон, а не още в този момент.

#ASRoma are reportedly using Francesco Totti and Daniele De Rossi to hold talks with Antonio Conte https://t.co/xpHec9OSDU #CFC pic.twitter.com/FNSHwxxz2r
— footballitalia (@footballitalia) 9 декември 2018 година
Де Роси също е нагърбен със задачата да беседва с някогашния селекционер на Италия. Халфът лекува травма и има задоволително свободно време, с цел да опита да убеди Конте да поеме Рома.

Другите споменавани имена за треньорския пост при “вълците” са Винченцо Монтела и Пауло Соуса, само че Палота държи на Конте.
Серия А 15 кръг, събота 8 декември  Каляри 2:2краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР