Ръководството на Рома обмисля възможността да включи Хавиер Пасторе като

...
Ръководството на Рома обмисля възможността да включи Хавиер Пасторе като
Коментари Харесай

Рома включва Пасторе в офертата за Сусо

Ръководството на Рома обмисля опцията да включи Хавиер Пасторе като част от договорката за привличането на Сусо от Милан. Двамата играчи не се усещат удобно след идването на новите треньори в техните тимове, тъй че са склонни да сменят ситуацията. Сусо по принцип е крило, само че той не се вписва в схемата 4-3-1-2 на Марко Джампаоло, до момента в който Пасторе е трекуартиста, само че и той не може да откри своето място в схемата 4-3-3, практикувана от Пауло Фонсека. Така сходна замяна може да донесе взаимна полза и на двата клуба, твърди “Ла Република”.

Рома не крие интереса си към Сусо, само че досега от Милан настойчиво отхвърлят да се разделят с него. В контракта на испанеца има уговорка за откупуване настойност 40 милиона евро, само че тя важи единствено за задгранични клубове.

В същото време 30-годишният Пасторе бе притеглен в Рома от Пари Сен Жермен през предишното лято против 24,7 милиона евро. Ако се стигне до сходна замяна, от Рома сигурно ще би трябвало да доплатят избрана сума на Милан.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР