Ръководството на Рома обмисля да предложи нов договор на звездата

...
Ръководството на Рома обмисля да предложи нов договор на звездата
Коментари Харесай

Рома удвоява заплатата на Дзаниоло

Ръководството на Рома обмисля да предложи нов контракт на звездата си Николо Дзаниоло в опит да го задържи на " Олимпико ", написа " Гадзета дело Спорт ". Шефовете са подготвени съвсем да удвоят възнаграждението на футболиста, който пък е дал кардиналното си единодушие, че ще одобри това предложение.

20-годишният Дзаниоло се трансформира в основен състезател за Рома след прехвърлянето си от Интер. С положителните си игри той даже стигна до националния тим на Италия, а това не остана неусетно от европейските грандове, които към този момент се облизват за подписа му.

Халфът преподписа с Рома през предишното лято, когато се обвърза с клуба за идващите пет години, а заплатата му бе вдигната до 1,5 милиона евро на сезон. Сега обаче шефовете са подготвени още веднъж да вдигнат възнаграждението му до близо 3 милиона евро на сезон, като по този начин се надяват да отхвърлен претендентите за подписа му.

През този сезон Дзаниоло записа 18 мача за Рома, в които се регистрира с 4 гола и 1 асистенция. Той обаче се контузи неприятно през януари, като скъса кръстни връзки на коляното. В момента той продължава да се възвръща от травмата си.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР