Ръководството на Рома има няколко варианта за нов централен защитник,

...
Ръководството на Рома има няколко варианта за нов централен защитник,
Коментари Харесай

Вертонген не е единственият набелязан от Рома, ако Смолинг си тръгне

Ръководството на Рома има няколко разновидността за нов централен бранител, в случай че не успее да задържи Крис Смолинг. Футболистът на Манчестър Юнайтед прави доста добър сезон с екипа на " вълците " и се надява да остане на " Олимпико ". Двата клуба обаче не могат да се спогодят за цената. В случай, че Смолинг напусне Рома, на неговото място може да пристигна един всред Ян Вертонген, Кевин Акпогума и Жан-Клер Тодибо.

Доскоро шефовете на италианския клуб бяха оптимисти за закупуването на Смолинг. В контракта за преотстъпване има закрепена сума от 20 млн. евро, против която " джалоросите " могат да придобият правата на англичанина, само че в изискванията на финансова рецесия тези пари са доста.

Вертонген ще е свободен сътрудник през лятото, когато изтича контрактът му с Тотнъм. От 33-годишния белгиец обаче се интересуват още Интер и Наполи, които могат да му предложат по-изгодни условия.

Спортинят шеф на Рома Джанлука Петраки следи деликатно обстановката към младите Акпогума и Тодибо. Акпогума е на 25-години и е някогашен юношески национал на Германия, въпреки да има нигерийски корени. През сезона той има 15 мача за Хофенхайм. Тодибо пък е благосъстоятелност на Барселона, само че също играе в Бундеслигата - за Шалке 04.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР