Ръководството на Рома е дало разрешение на двама от своите

...
Ръководството на Рома е дало разрешение на двама от своите
Коментари Харесай

Джеко и Емерсон получиха разрешение за трансфер в Челси

Ръководството на Рома е дало позволение на двама от своите играчи – нападателя Един Джеко и левия бек Емерсон Палмиери да започват договаряния за трансфер в Челси. Според „ Скай Италия” разговорът сред двата клуба към момента тече, като развръзката ще настъпи напълно скоро.

Търсенето на таран в Челси докара дотук...

Челси и Рома покрай договорка за защитник

Трансферният гуру от Апенините Джанлука Ди Марцио първи заяви в четвъртък, че първичните договаряния сред британския първенец и „ джалоросите” по отношение на Емерсон са минали на ново равнище и към този момент включват Джеко. Както се знае, „ сините” от Лондон обезверено търсят централен нападател, защото на този пост разполагат само с Алваро Мората и Миши Батшуай.

Мениджърът на Джеко удостовери за диалози с Челси

31-годишният Джеко към този момент е дал своето единодушие да реализира завръщане във Висшата лига на Англия, където се подвизаваше в интервала 2011-2016 година с екипа на Манчестър Сити. За да се случи това, Рома и Челси би трябвало да реализират консенсус по отношение на трансферната цена. Англичаните оферират 50 милиона евро за дуото на Рома, до момента в който от „ Олимпико” упорстват да получат 65 милиона.

Челси не демонстрира интерес към Питър Крауч

Според част от медиите в Италия „ римските вълци” са склонни да създадат компромис, като получат 50 милиона евро в брой плюс още 10 милиона под формата на бонуси. Челси имаше концепцията да включи Батшуай в договорката, само че от Рома бяха безапелационни, че не демонстрират интерес към 24-годишния белгиец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР