Ръководството на Реал Мадрид смяташе, че няма да се наложи

...
Ръководството на Реал Мадрид смяташе, че няма да се наложи
Коментари Харесай

И в Реал Мадрид няма да се мине без рязане на парите

Ръководството на Реал Мадрид смяташе, че няма да се наложи да прибягва до понижаване на заплатите, с цел да се оправи с рецесията, провокирана от пандемията от ковид, само че обстановката към този момент е друга. След срещата на Ла Лига с клубовете предишния петък от Реал са почнали да премислят първичната си позиция, а съгласно Cadena SER клубът към този момент договаря с футболистите по тази тематика.

Шефовете са поставили на масата два разновидността. Първият планува 12% понижение на заплатите, в случай че шампионата бъде доиграно, а вторият включва от възнагражденията да бъдат отрязани 20% при положение, че шампионатът бъде преустановен предварително.

От баскетболния отбор на Реал към този момент са приели препоръчаните ограничения, само че клубът чака отговор и от капитаните на футболния тим. Очаква се той също да бъде позитивен и съглашението да бъде оповестено публично до 4 часа.

По-рано през днешния ден халфът Тони Кроос съобщи, че не вижда смисъл в намаляването на заплатите на футболистите и намира за по-удачно всеки от тях да получава цялостното си заплащане, само че да подарява средства за разнообразни благотворителни клаузи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР