Ръководството на Реал Мадрид обяви, че ще съди португалския вестник

...
Ръководството на Реал Мадрид обяви, че ще съди португалския вестник
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще съди португалски вестник заради Кристиано

Ръководството на Реал Мадрид разгласи, че ще съди португалския вестник " Корейо да Маня ", който упрекна испанския клуб в напън против някогашния състезател на тима Кристиано Роналдо по обвиняванията за обезчестяване, които бяха повдигнати неотдавна против него.

В сряда " Корейо да Маня " разгласява информация, в която се твърди, че през 2009 година, когато Роналдо е имал близки взаимоотношения с Катрин Майорга в Лас Вегас, от Реал Мадрид са го предиздвикали да се споразумее с модела, въпреки самият футболист да е отричал да е изнасилил госпожица Майорга.

От " кралския клуб " дефинираха написаното от вестника като " безапелационна неистина ", която " съществено уронва престижа на този клуб ". От печатното издание обаче дадоха отговор, че изцяло стоят зад написаното и всички изнесени обстоятелства са били деликатно тествани преди този момент. Роналдо игра близо десетилетие за Реал Мадрид, преди през това лято да предприеме неочакван трансфер в италианския първенец Ювентус. 33-годишният състезател пък отхвърля да е правил нещо непозволено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР