Ръководството на Реал Мадрид обмисля дали да не продаде полузащитника

...
Ръководството на Реал Мадрид обмисля дали да не продаде полузащитника
Коментари Харесай

Реал продава Кроос на Юнайтед, за да може да купи Неймар?

Ръководството на Реал Мадрид обмисля дали да не продаде полузащитника си Тони Кроос, с цел да събере нужните финанси, с които да нападна Пари Сен Жермен за Неймар. Подобни клюки се появиха в испанските медии, като най-яростно ги тиражира „ Дон Балон”.

Отива ли Неймар в Реал? Големият необут на ПСЖ отговори

Според въпросната версия „ белия балет” има намерение да отмъкне бразилския ас на парижани с концепцията той да бъде дълготрайният заместител на Кристиано Роналдо, който по всяка възможност ще си тръгне след края на сезона. За тази цел клубът има потребност да балансира счетоводството си, а това може да стане единствено посредством разлъка с някого всред главните играчи.

Манчестър Юнайтед демонстрира безжалостен интерес към Тони Кроос, защото позицията на вътрешен халф е значима за мениджъра Жозе Моуриньо. Германецът ще бъде продаден на купувача с най-висока оферта, като в краен случай ще бъде препоръчан на ПСЖ като част от евентуална договорка за Неймар.

Шеф на ПСЖ: Неймар е благополучен при нас

Реал има потребност да продаде Кроос наред с Гарет Бейл, за който е ясно, че кара последните си дни като състезател на мадридския исполин. Бившият ас на Байерн Мюнхен не демонстрира познатото неизменност през сегашния сезон, до момента в който Бейл е в същото състояние към този момент от много време. По тази причина на „ Бернабеу” разчитат Жозе Моуриньо да бъде задоволително настойчив в преследването на Кроос, с който работи по време на престоя си при „ лос бланкос”. Юнайтед има потребности от нови опорни халфове, откакто Маруан Фелаини съвсем несъмнено напуща, а и бъдещето на Андер Ерера не е доста ясно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР