Ръководството на Реал Мадрид е подновило интереса си към мениджъра

...
Ръководството на Реал Мадрид е подновило интереса си към мениджъра
Коментари Харесай

Реал пак опипва почвата за Почетино, преговори с Конте не са водени

Ръководството на Реал Мадрид е възобновило интереса си към мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино. Аржентинецът бе в проектите на клубните шефове на " белите " още през лятото, само че тогава те не съумяха с задачата да го привлекат на " Сантиаго Бернабеу " и след това на треньорския пост бе назначен Юлен Лопетеги. Последният обаче е все по-близо до уволняване след серията незадоволителни резултати от началото на сезона. Сега от Реал още веднъж са почнали доста деликатно изследване дали има късмет този път да съумеят с Почетино. Според " Сън " точно поради това босовете на испанския гранд се бавят с треньорската рокада.

Равенството с ПСВ Айндховен във вторник постави завършек на възможностите на Тотнъм да продължи напред в Шампионската лига, което за Почетино е бил един от целите за сегашния сезон. Това събитие вдъхва оптимизъм измежду ръководителите на Реал, че този път ще съумеят да убедят Почетино. Флорентино Перес пък е приготвил 40 милиона паунда, с цел да си обезпечи услугите на мениджъра на " шпорите ". Собственикът на Тотнъм Даниел Леви обаче мъчно ще се съгласи на разлъка с аржентинеца, и то по средата на сезона. Поради тази причина най-вероятно и този път Реал ще удари на камък в опита да вземе Поч.

Междувременно стана ясно, че другият главен претендент за поста на Лопетеги - Антонио Конте, към момента не е преговарял с Реал Мадрид. Това разкри братът и сътрудник не някогашния управител на Челси - Даниеле.

" Антонио е на отмора и не е получавал никакви позвънявания от Реал Мадрид. Да, това е страховит клуб, само че не се имали никакъв контакт ", разкри Даниеле Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР