Ръководството на Пирин (Благоевград) гласува вот на доверие към старши

...
Ръководството на Пирин (Благоевград) гласува вот на доверие към старши
Коментари Харесай

В Пирин гласуваха вот на доверие към Красимир Петров

Ръководството на Пирин (Благоевград) гласоподава избор на доверие към старши треньора Красимир Петров макар все по-покачващото се напрежение в Благоевград, написа " Тема Спорт ".

В събота " орлетата " позволиха шестата си загуба от началото на сезона против Локомотив (София) вкъщи и с актив от едвам 1 победа и 4 равенства се намират на 14-а позиция във краткотрайното класиране. В

" Няма по какъв начин да отговоря на виковете на почитателите. Какво да им кажа? Могат да викат каквото си пожелаят, има управление и то взема решенията ", разяснява Петров.

В последна сметка той остава на поста си, като е получил уверението на ръководителите в клуба, че ще получи късмет да вдигне тима на крайници. Петров ще има паузата за мачове на националните тимове за тази цел, а в идващия си дуел благоевградчани гостуват на ЦСКА. Срещата на " Армията " е на 3 октомври, понеделник, от 17:30 часа. Благоевградчани гласят контрола за събота, 25 септември.

" Няма да разясняваме спекулации. Пирин си има треньор. Ако има някаква публична информация, тя ще се появи на уеб страницата ни ", обявиха пред " Тема Спорт " от управлението на Пирин.
 Красимир Петров: Феновете да викат каквото пожелаят
Красимир Петров: Феновете да викат каквото пожелаят

" Ръководството взема решение "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР