Ръководството на ПГ на БСП за България и Изпълнителното бюро

...
Ръководството на ПГ на БСП за България и Изпълнителното бюро
Коментари Харесай

БСП се събира да реши накъде след оставката на Валери Симеонов

Ръководството на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и Изпълнителното бюро на партията се събират на съвещание, с цел да вземат решение накъде след подадената оставка от вицепремиера Валери Симеонов. 
 Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е закъсняла и неискрена  Валери Симеонов подаде оставка (видео, актуализирана в 20.20 ч.)
Казусът е дали депутатите от групата на социалистите да се записват в пленарна зала, откакто получи желаната оставка на водача на НФСБ. 

На 31 октомври Българска социалистическа партия разгласи, че се солидаризира с настояването на майките на деца с увреждания за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и разгласи, че до момента в който не я получи - депутатите от групата няма да се записват в Народното събрание. Стана ясно, че решението е взето на съвещание на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

След отхвърли на Българска социалистическа партия да се записва в зала, пред Народното събрание възникна предизвикателството с кворума. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР