Ръководството на ПГ на БСП за България е решило да

...
Ръководството на ПГ на БСП за България е решило да
Коментари Харесай

Корнелия дава кола на Елена, за да не й се случи нещо

Ръководството на ПГ на Българска социалистическа партия за България е решило да обезпечи на Елена Йончева кола и водач.

Това е станало по предложение на Корнелия Нинова, която потърсила единодушието на управлението. Аргументите й били, че се тормозя се за Елена  Йончева, защото с разкритията си е разгневила доста хора.

“Не желая да кара сама и с детето в колата. Може да я предизвикат на пътя ”, споделила още Нинова и показала, че тя самата има опит, откакто два пъти към този момент изведнъж коли я блъскат.

На 12 септември 2017 година водачът на Българска социалистическа партия претърпя първия чудноват случай. Колата й бе спряла на светофар, когато друга кола удари стоящото зад нея такси, а то от своя страна колата на Нинова. Заради следствията от камшичния удар Нинова известно време бе с ортопедична яка на врата.

Само месец по-късно автомобилът на Нинова още веднъж бе ударен и отново от такси - този път на кръстовището на " Княз Борис I " и " Денкоглу ".

Поредното разобличаване на журналистката Елена Йончева, която в този момент е народен представител от Българска социалистическа партия, бе за пътя палач край Своге. Тя разкри, че има констративен протокол, че пътят е рисков и настилката би трябвало да се смени. Това обаче не се случва и 20 души умират.

В деня, в който Елена Йончева насрочва конференция, с цел да огласи документа, основният прокурор Сотир Цацаров й повдигна обвинявания за източване на КТБ, а Строителната камара се срещна с Корнелия Нинова, с цел да я моли да спре следствието на Йонева, с цел да не ни лиши Европа от парите за пътища.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР