Ръководството на ПФК Лудогорец умолява всички, които ще присъстват на

...
Ръководството на ПФК Лудогорец умолява всички, които ще присъстват на
Коментари Харесай

Обръщение на ръководството на Лудогорец преди мача от Лига Европа

Ръководството на ПФК Лудогорец умолява всички, които ще участват на мача от груповата фаза на Лига Европа с Антверпен в четвъртък, да съблюдават прецизно специфичните ограничения за сигурност, разказани в заповедите на Спортното и Здравното министерство, както и УЕФА.

Ето какво още написаха от клуба:

" ПФК Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона допустимо най-рано, с цел да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите стюарди ще ревизират телесната температура, а полицията за сходство сред имената на билетите и документите за идентичност.

Важно!!! Задължително носете персонални карти или паспорти!

Всеки почитател би трябвало да носи със себе си и попълнена декларация за информираност по отношение на COVID-19, както и за аставник, в случай че ще участва с лице под 18 години. Тези заявления са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети , както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com. Документите би трябвало да бъдат изтеглени, попълнени прецизно и да се показват при влизане на стадиона. Привържениците са длъжни да се срещнат детайлно с ограниченията, които би трябвало да съблюдават от указателните табели по входовете на " Хювефарма Арена " и инструкциите, които поучават при покупката на билети.

ПФК Лудогорец умолява почитателите да съблюдават прецизно местата си на стадиона и да поддържат физическа отдалеченост освен на трибуните, само че и при влизане на " Хювефарма Арена ". Носенето на маска, която да покрива носа и устата по време на целия мач е наложително.

Моля, спазвайте прецизно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът припомня също по този начин, че на стадиона няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Антверпен стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 20,00 ч. В случай, че има останали свободни билети, касата на ул. " Васил Левски " ще работи до 21 часа ".
 Козмин Моци измежду избраниците на Павел Върба против Антверп в Лига Европа
Още един от титулярите на Лудогорец против Антверп в Лига Европа е към този момент явен

Защитникът ще бъде предпочетен пред сънародника си Драгош Григоре, както и пред Георги Терзиев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР