Ръководството на ПФК Локомотив (Пловдив) реши да направи жест към

...
Ръководството на ПФК Локомотив (Пловдив) реши да направи жест към
Коментари Харесай

Крушарски с щедър жест към пловдивска болница

Ръководството на ПФК Локомотив (Пловдив) реши да направи жест към една от локалните лечебни заведения в град Пловдив. „ Черно-белите “ ще подкрепят УМБАЛ „ Свети Георги”, която от 23 март разкри банкова сметка за набиране на средства за инсталация, консумативи, лекарства и защитни средства по отношение на диагностиката и лекуването на пациенти с ковид.

Като най-голямата болница в страната и основна за Южен Централен Регион УМБАЛ „ Свети Георги” е на първа линия в битката с COVID-19 и нейните чиновници безотказно ще се грижат за заболелите от вируса.

Лечебното заведение разчита на съпричастността на пловдивчани и на жителите на прилежащите области, които в най-трудните си моменти се обръщат за здравна помощ точно към УМБАЛ „ Свети Георги”.

Спортният шеф Георги Иванов съобщи следното за формалния уебсайт на " смърфовете ".

„ Това е един жест, с който да подпомогнем една от най-големите лечебни заведения в страната и да дадем нашия принос в битката с COVID-19. Президентът Христо Крушарски ще подари сумата от 10,000 лв. за потребностите на лечебното заведение.

Говорихме самостоятелно с всеки футболист за понижаване на заплатите, като всички се съгласиха. С част от тези пари ние ще подпомогнем УМБАЛ „ Свети Георги “.

Всички се надяваме това да отмине по-бързо и да се завърнем към естествения си метод на живот. “

Всеки може да се включи в събирането на даренията на следната банкова сметка:
IBAN: BG25SOMB91301011684105
BIC: SOMBBGSF
Общинска банка, филиал Пловдив
Основание: За закупуване на инсталация, лекарства и други за предварителна защита и лекуване на COVID-19

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР