Ръководството на ПФК Ботев Пловдив излезе с позиция на клубния

...
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив излезе с позиция на клубния
Коментари Харесай

ПФК Ботев Пд: Клубът се намира в отлично финансово състояние

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив излезе с позиция на клубния уебсайт, в която увери всички свои последователи, че няма терзания по отношение на финансовото положение на отбора.

С това изказване " жълто-черните " отхвърлиха изцяло появилите си информации, които сложиха под въпрос " финансовото здраве " на отбора, макар че от управителните фактори признаха за " закъснение на разплащанията по избрани посоки ", които обаче са били плод на логистични аргументи.

Ето и цялата позиция на управлението на ПФК Ботев Пд:

" Във връзка с появилите се в публичното и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на обичания ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в чудесно положение и няма никакви проблеми от сходен темперамент.

В желанието си да бъдем правилни към хората, с които работим, а и почтени пред цялата общност, ще уточним, че фактически имаше закъснение на разплащанията по избрани посоки.

Същите не бяха заради финансови усложнения на притежателя на клуба – господин Антон Зингаревич, а заради чисто логистични аргументи.

Уверяваме както нашите сътрудници, по този начин и всички Ботевисти, че пречките са преодолени и в границите на няколко работни дни ПФК „ Ботев “ още веднъж ще бъде в нормалното си финансово положение, а точно без отговорности към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши сътрудници и контрагенти, които демонстрираха схващане в създалата се обстановка и не нагнетиха ненужно напрежение преди значимите футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки тим "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР