Ръководството на ПФК Берое прие оставките на досегашния треньорски екип

...
Ръководството на ПФК Берое прие оставките на досегашния треньорски екип
Коментари Харесай

Берое взе Херо за треньор

Ръководството на ПФК Берое одобри оставките на досегашния треньорски екип в състав Александър Томаш, Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Ивайло Младенов, на които благодари за взаимната работа и пожелава триумф.

Новият старши треньор на Берое ще бъде Димитър Димитров - Херо, който ще организира своята първа подготовка с тима на следващия ден в 16 часа. В неговия екип ще бъдат още Петър Колев и Георги Чиликов. Представянето на новия треньорски щаб ще бъде на следващия ден (24 октомври) от 14:30 ч. в залата за конференции на стадион " Берое ".

Димитър Димитров е на 60 година, роден в Бургас. Като треньор е троент първенец на България, притежател на Купата на страната, повторен притежател на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския Иртиш (Павлодар).
Петър Колев е на 44 година, роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за Берое във всички шампионати. Колев бе старши треньор на дублиращия тим на " зелените " през сезон 2009/10.

Георги Чиликов е на 41 година, роден в Бургас. Като футболист е първенец на България и троент притежател на Купата на страната. Има доста мачове за националния тим на България, както и национал в младежка и юношеска възраст.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР