Ръководството на партия "Атака" – Волен Сидеров, Десислав Чуколов и

...
Ръководството на партия "Атака" – Волен Сидеров, Десислав Чуколов и
Коментари Харесай

Атака ще си сътрудничи с партията на Путин

Ръководството на партия "Атака " – Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Явор Нотев, организира среща с партията на Путин „ Единна Русия”. Тя се състоя в Централния изпълнителен комитет на партията в Москва.

Българските политици бяха посрещнати от заместник-секретаря на Генералния съвет на „ Единна Русия “ и заместник-председател на Комисията за интернационалните работи към Съвета на федерацията Андрей Климов. Те подписаха протокол за резултатите от срещата на двете партии. Бяха разисквани съответни стъпки за образуване на непрекъснати контакти сред двете партии в сходство със законодателствата на България и Русия, а също и с устава на двете партии. По време на срещата страните означиха и недопустимостта на потребление на стопански и политически рестрикции от всевъзможен тип, заобикалящи процедурите на Организация на обединените нации.

Сидеров акцентира, че неговата партия е изрично за анулация на глобите против Русия. „ В България няма друга партия, която толкоз ясно да приказва за нуждата от най-бързо събаряне на незаконните, противоречащи на Устава на Организация на обединените нации наказания. Тази позиция ще отстояват и нашите представители в Европарламента, в случай че бъдат избрани”, означи Сидеров.

Заместник-секретарят на Генералния съвет на съветската ръководеща партия пожела на българските си сътрудници триумф на изборите за Европейски парламент. „ Сигурен съм, че след края на изборите ще имаме повече време за продължение на контактите “, означи Климов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР