Ръководството на Парламентарната група на ДПС обяви, че премиерът Кирил

...
Ръководството на Парламентарната група на ДПС обяви, че премиерът Кирил
Коментари Харесай

Депутат от ДПС: Кирил Петков ме заплаши, че ще ни оправи

Ръководството на Парламентарната група на Движение за права и свободи разгласи, че министър председателят Кирил Петков персонално е заплашил депутата от придвижването Станислав Анастасов преди няколко седмици като е замесил името на координатора по глобите, който е с сан на дипломат в Съединените щати, Джеймс О`Брайън .

" Кирил Петков се опита да ме привика с жест . Застанах на отдалеченост към метър и половина - два, с цел да може въпреки всичко да се чуваме. Не държа някой да ми приказва на ушенце, ние сме срещу тези неща. Той ми сподели: " Аз ще ви оправя " . Не повярвах на ушите си, споделих " Моля ", а той повтори: " Аз вас ще ви оправя ", описа Атанасов.

И добави: " Каза " Джеймс О`Брайън е името на индивида, до три седмици очаквайте вести ". Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна обратно и сподели: " До три седмици очаквайте вести ". Имаше сътрудници зад мен, от групата, апропо, тъй че има задоволително очевидци на случката ", посочи още Анастасов.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, заяви че ПГ внася в деловодството на Народното събрание проекторешение за основаване на краткотрайна анкетна комисия за проблема с енергийния план " Южен поток ". " Установяване на всички обстоятелства и условия по изказванията на министър-председателя, а и освен за тях - всичко това, което се е случвало към по този начин наречените " потоци ", сподели водачът на Движение за права и свободи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР