Ръководството на Пари Сен Жермен планира да се възползва в

...
Ръководството на Пари Сен Жермен планира да се възползва в
Коментари Харесай

ПСЖ дебне от засада за Хамес Родригес

Ръководството на Пари Сен Жермен възнамерява да се възползва в цялостна степен от отхвърли на Наполи да заплати мечтаните от Реал Мадрид 42 милиона евро за Хамес Родригес.

Колумбийският национал изпитва мощно предпочитание още един път да играе под управлението на Карло Анчелоти, само че двата клуба не могат да реализират единодушие за характера на договорката. Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис изрично отхвърли да заплати посочената сума за 28-годишния състезател, като посъветва Реал да промени мнението си и да пусне Хамес чартърен с алтернатива за закупуване.

Засечката в договарянията отваря опция пред отбори като Атлетико Мадрид и ПСЖ. Реал би желал да избегне сюжета, при който укрепва градския си противник. Така че значително нещата зависят от ПСЖ и това, което може да направи френският първенец. „ От това, което знам, има три или четири клуба, които го искат”, разкри Даниела Оспина, някогашната брачна половинка на Хамес Родригес. „ Често обаче прехвърлянията не зависят от футболистите. Един състезател може да изрази мнението си, само че има и стопански елементи, които би трябвало да бъдат почетени.”

„ Преговорите с Реал не са лесни, тъй като клубът желае доста пари, и то едновременно. Това може да породи същински проблеми при прехвърлянето. Независимо какво желае футболистът, крайното решение може да се окаже подбудено от финансови съображения”, добави Оспина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР