Ръководството на Нюкасъл официално обяви назначението на Стив Брус като

...
Ръководството на Нюкасъл официално обяви назначението на Стив Брус като
Коментари Харесай

Потвърдено: Стив Брус пое Нюкасъл

Ръководството на Нюкасъл публично разгласи назначението на Стив Брус като управител на тима. 58-годишният експерт дружно с целия му щаб единствено преди 2 дни подадоха оставките си в Шефилд Уензди.

За англичанина това ще е първи пост във Висшата лига на Англия от 2015 година насам. Той парафира за 3 сезона със „ свраките”, които ще изплатят парично обезщетение на „ кукумявките”. Той дойде в Уензди през януари с 1-годишен договор, откакто по-рано беше отпред на Хъл Сити и Астън Вила.

„ Аз съм доста щастлив и необикновено горделив да бъда назначен за старши треньор на Нюкасъл”, съобщи пред клубния уебсайт Брус, който на всичкото от горната страна е и почитател на тима. „ Това е моят отбор от детството, това е тимът на татко ми, по тази причина този момент е специфичен за мен и моето семейство.”

“There is a huge challenge ahead of us, but it’s one that my staff and I are ready for. We’ll roll our sleeves up and we’ll be giving it everything from the off to ensure supporters have a successful team that they can be proud of.”

Read more: https://t.co/BTjZACgqtb #NUFC pic.twitter.com/IWdJLsp34K
— Newcastle United FC (@NUFC) July 17, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР