Ръководството на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) публикува

...
Ръководството на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) публикува
Коментари Харесай

Локо с важна информация за феновете

Ръководството на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив) разгласява на формалния си уебсайт значима информация за почитателите, която касае идното домакинство на Спартак (Търнава) във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Уважаеми локомотивци, следва един от най-важните мачове в историята на нашия клуб. В четвъртък от 20:30 Локомотив се изправя против Спартак (Търнава) на своя стадион във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Вижте значима информация по отношение на дуела в идващите редове:

Билети за срещата към момента има! 15% от потенциала на стадиона не е продаден, не се подвеждайте по информации в уеб сайтове, разнообразни от формалния на Локомотив! Касите работят от 10:00 до 20:00. Ако има билети в четвъртък, то те ще се продават и в деня на срещата.

Деца до 7 години ще влизат гратис, само че ще са без право на място. Деца до 16 години влизат с декларация и с компаньон.

Носете си персоналните карти! Те ще бъдат поискани от органите реда преди влизане на стадиона. Елате по-рано, с цел да се избегне скупчване по входовете.

Вътрешните паркинги в спортния комлекс ще се употребяват единствено от хора, които дават билет за срещата и ваучър за заплатен вход за паркинга.

Забранено е:

1. Хвърлянето на предмети по терена и по служебните лица.
2. Заставането и сядането на стълбите и изходите на стадиона.
3. Скандирането на обидни/расистки, както и опъването на подобен вид транспаранти.
4. Пушенето
5. Вкарването на стъклени и железни предмети, професионална снимачна техника, димки, факли, храна, чадъри, огромни и обемни чанти, оръжия, запалки, алкохол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР