Ръководството на Националната баскетболна асоциация обяви, че само двама от

...
Ръководството на Националната баскетболна асоциация обяви, че само двама от
Коментари Харесай

Два положителни теста за COVID-19 в Орландо, първи нарушения на правилата в кампуса

Ръководството на Националната баскетболна асоциация разгласи, че единствено двама от тестваните 322 играчи са с позитивни проби за COVID-19 през първата седмица на взаимния лагер на тимовете край Орландо. Кампанията в лигата беше прекратена на 12 март поради първите случаи на зараза с ковид, а сезонът ще възобновен в края на юли с присъединяване на 22 клуба в Walt Disney World Resort.

Съставите започнаха да се събират в спортния комплекс край Орландо от 7 юли за начало на подготовката, а наложените здравни протоколи на НБА през първата седмица демонстрират отлични резултати. " Процентът на позитивни проби е единствено 0.6, което значи, че в огромна степен сме съумели да опазим играчите изолирани от вируса ", се споделя в известието на лигата.

Междувременно стана ясно, че двама играчи са нарушили разпоредбите, откакто несъзнателно са напуснали рамките на кампуса и ще бъдат сложени в самоизолация за 8 дни. Това са центърът на Сакраменто Кингс Рашон Холмс и бразилското крило на Хюстън Рокетс Бруно Кабокло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР